Kobuk tilbyr ulike betalingsløsninger

Du kan handle sikkert på vårt nettsted. Betaling skjer ved din foretrukne betalingsmåte i kassa. Du kan velge mellom

  • Kortbetaling med Visa, Mastercard, Maestro
  • Vipps
  • Faktura med 14 dagers forfall, og mulighet for forlengelse og delbetaling
  • Forskuddsbetaling fra din bankkonto til Kobuk AS’ bankkonto via din nettbank

Betalingsmåten leveres av Bambora sammen med partnere, som håndterer alle dine opplysninger på en sikker måte. 

Kortbetaling

Visa, MasterCard og Maestro aksepteres under kortbetaling. Belastning av kredittkortet ditt blir gjort umiddelbart.

Vipps 

Betaling med VIPPS gjort gjennom mobilnummer og verifisering av mobilbank ID. Belastning av din bankkonto knyttet til Vipps foretas umiddelbart.

Faktura & delbetaling

Faktura med 14 dagers forfall

I samarbeid med Collector Bank tilbyr vi en trygg og enkel faktura- og delbetalingsløsning. Tjenesten tilbyr deg en engangskreditt som betaling for dine kjøp. Engangskreditten innebærer at kreditten er bundet til det enkelte kjøp og at du som forbruker ikke har noe ytterligere utestående kredittforhold med Collector Bank. Mer informasjon og generelle kredittvilkår for betalingsløsningen finner du på bill.collectorpayments.no.

Ved valg av faktura er forfallstiden 14 dager. Faktura sendes til den e-postadressen du har oppgitt eller til din folkeregistrerte adresse avhengig av ditt valg av distribusjonsmåte på kjøpstidspunktet. Ved valg av faktura kan du velge å betale hele beløpet med en gang eller alternativt logge inn på bill.collectorpayments.no og søke om en delbetalingsavtale. 

For å kunne benytte tjenesten må du på kjøpstidspunktet ha en permanent og offisiell norsk bostedsadresse og være minst 18 år gammel. Betalingsmåten er bare tilgjengelig for privatpersoner, og forutsetter at du har tatt vare på dine økonomiske forpliktelser og har en god betalingshistorikk. 

En kredittsjekk gjennomføres i forbindelse med kjøpet. Kredittvurderingen utføres av Collector Bank Payment Services AS, og informasjonen vil ikke bli lagret hos nettbutikken hvor kjøpet blir utført. Din personlige informasjon vil kun bli benyttet til å beslutte om kreditt skal gis eller ikke. Ved for sen eller uteblitt betaling tilkommer purregebyr og forsinkelsesrente og eventuelle omkostninger ved inkasso. 

For fullstendige vilkår for Collector Bank’s faktura- og delbetalingstjeneste, se lenkene nedenfor: 

Collector Bank’s generelle kredittvilkår for faktura og delbetaling 

Standardiserte Europeiske opplysninger om forbrukerkreditt 

Spørsmål knyttet til din faktura eller delbetaling 

Collector Bank’s kundeservice hjelper deg med alle spørsmål angående din faktura eller delbetaling. Kontakt Collector Bank’s kundeservice via e-post på bill@collectorpayments.no eller via telefon 21 89 63 20, mandag – fredag kl. 08.00 – 17.00 

Se også FAQ på bill.collectorpayments.no

Tilbakebetaling ved faktura- og delbetalingskjøp 

Dersom du har betalt din faktura eller delbetaling, men senere angrer på ditt kjøp har du et tilgodehavende hos Collector Bank. Collector Bank tilbakebetaler den summen du har betalt etter at vi har fått opplysninger fra forhandler om godkjent retur. Tilbakebetalingen vil skje til din konto og du må derfor informere oss om ditt bankkontonummer og fakturaopplysninger. 

Kontakt Collector Bank’s kundeservice via e-post bill@collectorpayments.no eller via telefon 21 89 63 20, mandag – fredag kl. 08.00 – 17.00. 

Ekstra kostnad ved faktura- og delbetalingskjøp

En fakturaavgift kan tilkomme på faktura med 14 dagers forfall. For delbetaling påløper et månedlig gebyr på NOK 39 og en rente på 21 %. Normalt tilbys delbetaling over 3, 6, 12 eller 24 måneder spesifisert i henhold til kjøpesum.

Forskuddsbetaling til Kobuk AS

Ordrer over kr 18.000 håndteres ikke av Bambora. De må betales direkte til Kobuk AS’ konto. Ved slike tilfeller må det betales direkte til Kobuk AS.

Etter bestilling forhåndsbetaler du fra din nettbank/bank til Kobuks konto som oppgis i ordreprosessen. Varene utleveres/sendes når du har overført beløpet. Husk å ta med kvittering hvis du henter på Kobuks lager.