Verdens beste hundefor til aktive hunder

Kobuk har som målsetting å tilby deg som hundeeier ett av markedets fineste hundefor med best pris i forhold til kvalitet. For å sikre deg et komplett og uproblematisk hundehold, så gir vi også tilgang til spisskompetanse om foring av hund.

Kobuk hundefor setter nye standard 

Kobuk har siden oppstarten i 1983 fokusert på å gi din hund bedre yteevne og høy livskvalitet gjennom den beste ernæring man kan få inn i en pellet med hundefor. I starten var fokuset på høyenergifor til sledehunder. En gruppe hundekjørere i Alaska lette etter bedre hundefor. Men de fant ikke noe som tilfredsstilte kravene.

Et forskningsprosjekt ble iverksatt. Resultatet ble Kobuk Formula One – et hundefor skreddersydd til verdens mest hardt-arbeidende hunder under ekstreme forhold.

Satsingen videre har drevet frem følgende filosofi:

  1. Kobuk setter din hund i fokus
  2. Kobuk hundefor skal alltid være i ypperste klasse. Det er ikke akseptabelt med «godt nok» tilnærming.
  3. Vi tilbyr ett fåtall super premium hundefor til hunder i alle livsfaser og bruksområder. Valpefor, voksen fôr, aktiv fôr, og fôr tilpasset senior hunder.
  4. Konkurransedyktige priser er et krav. Vi kutter kostnader for å gi deg et relativt billig hundefor. Kun funksjonelle ingredienser brukes. Det er ikke rom for fyllstoffer og ingredienser som hunden ikke kan utnytte.
  5. Kompetanse om ernæring og fôring av hunder gir vi til deg. Da får du utnyttet hundens fulle potensial.

Spisskompetanse om foring av hund

Vi representerer noe av Norges høyeste kompetanse innen fôring, trening og oppdrett av aktive hunder. Kunnskapen er bygget opp gjennom mange års aktiv innsats innen hundekjøring og oppdrett. Vi samarbeider med eksperter innen jakt og hundesport, veterinærer og fôreksperter. Gjennom det internasjonale nettverket legger vi grunnlaget for å utvikle det vi anser som verdens beste hundefor til hunder. Fra foring av valp til senior hunder, så tror vi at vi er best når prisen tas i betraktning.

Ernæringsløsning for sunne og vitale hunder

Målsettingen vår forplikter oss å levere mer enn bare hundefor. Som en seriøs leverandør, ønsker vi å øke våre kunders kunnskap om foring av hund. Gjennom kunnskap legger vi forholdene til rette for at din hund skal være frisk, sunn og vital. Du utnytter dessuten dens genetiske potensial og treningsnivå. Resultatet er at hunden yter sitt beste når det gjelder.