Sunne og naturlige ingredienser

Velbalanserte Kobuk hundefor bruker kun sunne og naturlige ingredienser, som er funksjonelle og lett fordøyelige. Det gir hunden et sunt og godt hundeliv.

Animalske proteiner for muskelbygging og vitalitet

I Kobuks hundefor brukes hovedsakelig kjøttproteiner fra kylling, fisk, svin og egg. Kobuk bruker ikke billige kornbaserte proteiner, som en rekke andre hundefor.

Animalske ingredienser er av ulik kvalitet. Vi vektlegger å bruke ingredienser med lavt aske innhold, hvilket betyr mer utnyttbare proteiner og fett.

Animalske fett er beste energikilder

Animalske fettkilder utnyttes lettere av hunden enn vegetabilske. I alle våre hundefor brukes kyllingfett som hovedfett.

Rik på Omega 6:3 for pels og hud

Alle Kobuks fôrvarianter er rike på Omega fettsyrer i balanserte mengder, hvilket sikrer en flott hud og pels. Linfrø og fiskeolje er blant kildene til omega fettsyrer.

Mais og ris er høyt fordøyelige karbohydratkilder

Mais brukes som karbohydrat kilde i Kobuks Hundefor fordi den er en superb energikilde som er opptil 99% fordøyelig og rik på Omega 6 fettsyrer. Dessuten viser forskning at mais meget sjelden forårsaker allergiske reaksjoner hos hunder.

Ris brukes i våre fôr. Ris er rikt på energi, og tas godt opp av hunden. Til tross for at ris koster dobbelt så mye som typiske karbohydratkilder i hundefor, velger Kobuk denne på grunn av kvaliteten og dens evne til på stabilisere sensitive hundemager under stressende forhold og hard aktivitet.

Rikelig med antioksydanter for god helse

I Kobuk sparer vi ikke på dyre vitaminer og mineraler. Mengdene er større enn i de fleste konkurrerende Hundefor, herunder mengdene av de viktige antioksydantene vitamin A og E. Således kan de fleste av våre fôr anvendes i ulike sammenhenger, fra valper til voksne hunder.

Hva du ikke finner i Kobuk

I Kobuks brukes ikke billige og dårlig utnyttbare proteinkilder, som bare blir fyllstoff på ingredienslisten. Soja og glutenmel er tabu hos oss. Proteiner fra kjøtt og fisk er mer biologisk opptakbare og fordøyelige enn sojaproteiner, vil sannsynligvis ikke påføre allergier, og enda mindre medføre luft i tarmene.

Kobuk bruker ikke unødvendige karbohydrater. Noen hundefor basert på korn og poteter, gir for mange kalorier og proteiner fra karbohydrater. Den overflødige energien fra sukker, som bestanddel i karbohydrater, kan forårsake atferdsproblemer som nervøsitet og aggresjon. Kobuks ulike hundefor balanserer karbohydrater og animalske proteiner for enhver hund og katt, uansett livsfase.

Funksjonelle og naturlige ingredienser gir sunt og godt hundefor

Til slutt skal det nevnes at vi ikke sløser dine og våre penger på ingredienser som ikke har noen funksjon. I den tøffe konkurransen mellom fôrprodusenter brukes det mye penger på markedsgimmicks som kan drive prisene og volumet oppover. Vi styrer klar av denne trenden, og fokuserer på kjernen: din hunds ve og vel.